Wij gaan NEXT LEVEL!
Durf jij het aan?

 

Bij AM vinden we het tijd om Next Level te gaan! Daarom organiseren we op 1 november 2022 een nieuw concept: NEXT LEVEL - powered by AMdag, bij DeFabrique in Utrecht.
AM Insights 2022 komt eraan, een nieuw onderzoek vanuit AM, in samenwerking met Miles Research. En dat zit weer bomvol mooie inzichten, die we graag met jullie delen. Het toonaangevende AM Insights onderzoek duikt de diepte in over kwesties zoals duurzaamheid, vitaliteit, mobiliteit en digitalisering. Dit jaar niet alleen op papier. Laten we er nu ‘ns een goed gesprek over hebben met elkaar. Tijd voor een stevige discussie over de meest opvallende onderzoeksresultaten. En die discussie faciliteren we graag. Dus openen we de deuren van ons eigen café.

Ons café? Ja! Een fijne plek voor zaken en bijzaken. Een podium voor de mensen áchter het AM Insights onderzoek. Voor jullie dus. Met het AM Insights onderzoek peilen we hoe jullie aankijken tegen onze mooie sector. Tijd om te luisteren naar alle verhalen die daarachter zitten. Wat vinden we van de uitslag? Waar zien we kansen en welke uitdagingen wachten ons? Meedoen met het onderzoek kan nog, klik hier >>> 

Zonder basis bouw je niet en de beursvloer is al jaar en dag dé basis van onze succesformule. Hier is handen schudden meer dan een 'moetje'. Op de beursvloer gaan achter elke handshake mooie kansen schuil.

 

 

 
 
 
 
 
 


Tijden veranderen en wij veranderen lachend mee. Want dat morgen anders wordt dan vandaag staat vast, en wat moet we dan … stilstaan? Wij denken van niet. Sterker nog, we doen het niet, wij gaan NEXT LEVEL. Daarbij behouden we alles wat werkte en werken we aan alles wat (nog) beter kan. Zo zorgen we samen dat morgen beter wordt dan vandaag; we verbinden, innoveren en ontwikkelen samen. En als er tegelijkertijd gelachen wordt? Dan lachen wij lekker mee, want zo’n dag is NEXT LEVEL. 


Het EK van ‘88, het laatste optreden van André Hazes, de toespraak van Martin Luther King. Tja, we hebben allemaal al veel mooie momenten gemist in ons leven. Maar NEXT LEVEL, dáár kun je nog bij zijn. Of dat net zo belangrijk wordt als Nederland die het EK wint? Als je verder wilt komen in de verzekeringsbranche, zoekt naar inspiratie en wilt netwerken met de beste professionals uit het vak. Dan kom je daar maar op een manier achter… Meld je nu aan!