De beste gesprekken, levensveranderende discussies en de mooiste mensen? Die vind je al sinds het begin van de beschaving in de kroeg. Daar gebeurt het, daar durven mensen écht van zich te laten horen. Is er dan een betere plek om AM Insights 2022, het nieuwe onderzoek van AM, in samenwerking met Miles Research dat bomvol zit met nieuwe inzichten, met jullie te bespreken? Wij dachten het niet.

Kom naar het AM Insights Café en je beleeft het: een échte cafésetting, eerlijke gesprekken en een goede dosis gezelligheid. 
 

Over het Insights programma

Kom gewoon lekker binnen, schuif aan en ga in gesprek over AM Insights 2022. Het toonaangevende onderzoek van AM, in samenwerking met Miles Research duikt de diepte in over kwesties zoals duurzaamheid, vitaliteit, mobiliteit en digitalisering. In het AM Insights Café tijdens NEXT LEVEL kan het maar zo zijn dat je aan tafel komt bij onze partners of in gesprek gaat met hoofdredacteur Bart van de Laak (inclusief podiumvriend) om hen messcherpe vragen te stellen over alles rondom de uitkomsten van AM Insights 2022. Verwacht deze keer geen plenaire setting, verwacht geen vast programma – verwacht veel meer dan dat. Informeel, innovatief en goudeerlijk. Ontdek het in het AM Insights Café tijdens NEXT LEVEL!

Sprekers